8 Aralık 2019 Blog 0 comment

Optik Form Fiyatları

Optik form, Çözüm Optik Okuyucu firmamızın müşterilerine sunmuş olduğu mal ve hizmetlerden biridir. Gerçekleştirilen sınavlarda cevapların üzerine işaretlendiği, öğrencinin bilgilerinin yer aldığı ve sınav sonuçlarının daha hızlı ve kolay okunmasını sağlayan bir tür cevap kağıdı olarak ifade edilebilmektedir. Özel olarak tasarlanan optik okuyucu cihazlarında okunabilen optik form çeşitleri, firmamız tarafından eğitim kurumları için tasarlanmakta ve üretilmektedir.

Çözüm Optik Okuyucu firmamız, bu alanda 15 yılı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Sınav ve eğitim kurumlarının işini kolaylaştırmak ve gerçekleştirilen sınavlarda herhangi bir haksızlık, hile, kopya gibi durumlara mahal vermeden profesyonelleştirmek amacıyla bu tür cevap kağıtları ve okuyucular sunan firmamız, binlerce referansı ile sektördeki başarılarını ortaya koymaktadır. Üstelik birbirinden farklı optik formlar ile her kurumun ihtiyacını karşılayabilmektedir.

Çözüm Optik Okuyucu bünyesindeki optik form çeşitleri oldukça zengin alternatiflere sahip olurken, ortaokul genel form, ortaokul LGS, AYT ve TYT, YKS, KPSS, 1, 2, ve 3. Sınıflar optik form, KPSS ve SRC optik form, form çeşitleri olarak örneklendirilebilmektedir. Ayrıca çoklu zeka envanteri, akademik benlik kavram ölçeği, problem tarama, öğrenme stilleri envanteri, Holland mesleki tercih envanteri, mesleki olgunluk ölçeği, yaşam pencerem anketi ve sınav kaygısı ölçeği de yine firmamızın kurumlara sunmuş olduğu optik form çeşitleri arasında yer almaktadır.

Optik Form Nedir?

Optik form; okul, dershane, etüt merkezi ve bu gibi eğitim kurumlarının ya da ÖSYM gibi sınav kurumlarının gerçekleştirmiş olduğu sınavlarda cevap kağıdı olarak kullanılan bir formdur. Üzerinde öğrencinin isim, soyisim, T. C. Kimlik numarası, sınav kağıdı bilgileri ve tercih edilen cevapların işaretlenebileceği alanların bulunduğu optik form, sınav sonuçlarının elektronik ortamda ve kısa sürede okunmasını sağlayabilmektedir.

Optik form sayesinde günümüzde pek çok sınavın sonucu hatasız ve hilesiz olarak okunabilmekte ve kısa sürede açıklanabilmektedir. Yalnızca özel olarak geliştirilen optik okuyucu üzerinde okunan bu formlar, pek çok farklı türe ve özelliğe sahip olabilmektedir.

Optik Form Özellikleri Nelerdir?

Optik form özellikleri genellikle optik türüne göre değişiklik göstermektedir. Çözüm Optik Okuyucu tarafından geliştirilen optik formlar özellikle de birinci sınıf hamurdan imal edilirken, kurumların isteğine göre ücretsiz olarak logolu bir şekilde de basılabilmektedir.

Bunun yanı sıra genellikle 90 gram ağırlığında üretilen bu kağıtlar, istek doğrultusunda farklı ağırlıklarda da üretilebilmektedir. Kullanılacak sınavların ihtiyacına göre özel olarak da üretilebilen bu formlarda, pek çok farklı dersin cevap kısmı bulunabilmektedir. Üstelik çoklu zeka envanteri gibi optik okuyucular da standardın dışında özelliklere sahip olabilmektedir.

Optik Form Fiyatları Ne Kadar?

Optik form fiyatları, formun türüne ve adedine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Çözüm Optik Okuyucu olarak firmamız bünyesindeki optik formlar genellikle 1000 adet üzerinden fiyatlandırılırken, bu fiyatların belirlenmesinde kullanılan malzemeden, kağıdın özelliğine kadar birçok farklı etken rol almaktadır. Dolayısıyla firmamız bünyesindeki optik form fiyatları hakkında net bir rakamdan bahsetmek pek de mümkün olmazken, bunun için iletişime geçmeni ve bilgi talebinde bulunmanız gerekmektedir.

Çözüm Optik Okuyucu firmamızın sunmuş olduğu optik formlar, piyasadaki en uygun fiyatlarla eğitim kurumlarına sunulmaktadır. Üstelik müşterinin isteği doğrultusunda ücretsiz olarak logo tasarımı da yapan firmamız, özel logosu ile basım gerçekleştirmekte ve ekstra bir ücret talebinde bulunmamaktadır. Öte yandan diğer özel baskılar için de firmamızla iletişime geçerek fiyat teklifi almanız gerekmektedir.

Optik Form Nereden Temin Edilir?

Optik form piyasada birçok firma aracılığı ile temin edilebilmektedir. Bu firmaların başında ise Çözüm Optik firmamız gelmektedir. İhtiyacınız olan her türlü optik formu en uygun fiyatlarla sunan Çözüm Optik Okuyucu, ayrıca özel tasarımlarla da hizmet vermektedir.

Sizlerde ihtiyaçlarını profesyonel bir hizmet ile karşılamak ya da fiyat teklifi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.